27

Komentari (27)

ansob_1
Sergej Sergej Sergej Barbarez....
Bosnian23
Trebamo trenera kojeg ce svi postovati, ne voljeti. Neko ko ce zanemariti ime igraca, vec njegovu borbenost. Imamo li takvih?
Tahir
sergej barbarez,ciro,mehmed,
Strucnjak12345
Glupa vam statistika
kostro
enko
trebalo bi porazgovarati sa hadzibegicem,ako je slobodan,demagog .
BobPaisley
...Hadzibegic je Ferguson za HIVicinog malog,dovoljno je pogledati koje je klubove vodio on a koje Lutvo i sve ce ti biti jasno...
kokoz
Nisu selektori rivi nego ljudi u savezu njiha treba mjenjati.
Laso
Treba i tvoju učiteljicu Bosanskog smijenit
enko
laso,cijeni covjeka po onome sto je htio reci,nije svako pismen ko ti
kokoz
Laso ti mijesas ko vageta svuku gedaj svoja posal.??!!
Fcs
Hahahahahh. Što, njihaaaa???? Ahhahahhhhh.
Fcs
E jeste vala, k'o Vegeta, valjda si na to mislio? Tebi treba upaliti Google translate, pa te pustiti da komentarišeš. 'bem ti učiteljicu!
Fcs
SAFET SUŠIĆ !!!
pitar1946
Sta ce ti on, da obara mikrofone na presicama ?
Pala
Ko god doso tesko da ce ista bit drugacije nije sve ni do selektora, puno veci uticaj ima sama Bosna koja godina ne ulaze u stadione ne ulaze u igracki kadar. Koji god malo bolji talenat ode u njemacku, italiju ili druge zemlje 98% ne izabere bosnu za reprezentaciju sto me i ne cudi. Dokle god je nas dijamamt kapiten i glavni napadac bosna nema sansu za uspjeh, znam da sad ce te mi pisat da boljeg od dzeke nema to je zato sto niko igrat za bosnu nece, i mi se ocemo poredit sa francuskom koja nema mjesta za benzemu koji godinama igra na vrhunskom nivou i postize troduplo vise golova od dzeke... Al sretno svakako novom selektoru !!!
Laso
Kod nas je samo priča ne ulaze se ne ulaze se... Ulaze li se u košarku u Srbiji? Ulaze li se u tenis u Srbiji? Ulaze li se kod nas u sjedeću odbojku? A rezultati su tu. Prvo trebaš nešto da vrijediš da bi neko ulozio novac u tebe. De malo se okreni pa vidi trenira li ko kakav sport, djeca igraju igrice po cijeli dan, omladina puši šiše i truhnu, treba gurati djecu u sport a ne pustit djete da bude tele.
BaboBih
Laso - dobro se sjecam gledo sam neku emisiju ima jedno 15 godina, mozda i vise. Radilo se o tome kako je srbija ulozila u sport. Ne za profis, nego za djecu. Da imaju terene, trenere, opremu itd itd i pokazivalo masovni interes dijece... evo sad im se isplatilio. Sjecam se prije 20ak godina kad smo mi derali Belgiju. Njima glavni igrac Mpenza bio.. i tad isto emisija bila ulaganje u fudbal i omladinu njihovu. Kako zele da sve krenu od nule. Pogledaj sad kako ide srbiji i belgiji, isplatilo se.. mislis da se u drugim zemljama djeca rode i odma znaju igrati fudbal? To da ne ulazu u sport sto pises su gluposti
Edin Merlin
Jedan je PAPE !!!!!
nox
Cuj ovog trazi se jedanaesto mjesto hahahaha
Syr
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.