9

Komentari (9)

Goranba
Šta reći...nema radosti od navijanja za našu reprezentaciju,već samo čir na želucu,al drugu nemamo!
makelele
Jedino rjesenje je formiranje bošnjačke reprezentacije, gdje se nista nece pitati omrženi mrzitelji Bosne I Hercegovine tzv.bosanski srbi i hrvati. Mada sumnjam da bi bošnjaci bili sposobni ijedan sportski kolektiv uspjesno voditi, jer bosnjaci su dokazali u zadnjih 30 godina da apsolutno nisu sposobni da izgrade nijedan jedini uspjesni sportski kolektiv... nidje bosnjaka nema, ni u jednom sportu, u nogometu borac i zrinjski kida, u kosarci Igokea, sportska sposobnost vodjenja jednog kolektiva je nula bodova, nula! Neka mi neko kaze da je drugacije, nema rezultata, sami javašluk, korpucija, nesposobnost, propadanje, guranje familija itd.
HamzaVojvoda
Moze podeli oma i drzavu tako i pravi onda sebi svoju bosnjacku repku. Ni svestan nisi sta govoris podrzavas podelu BiH
Salt_boy075
Ne moze se ovo popraviti dok god ljudi sjede u savezu a vole komsije,jednostavno to je tako da mi pravimo igrace komsijama i ako izbacimo 2 ili 3 igraca to je joker Hrvatskoj i Srbiji.Mi se moramo pomiriti sa tim u sportu i to je nasa rak rana.Cim smo otisli u Brazil pocelo je da se poltika mijesa.Ne zele da mi budemo dobri u sportu..
USABIH
Vico isto misli kao I Dodik, on je tu da unisti reprezetaciju BiH.
user1706559607
System i plan su zakazali od 80 minute,,selktor i struka ,sve smo imali u svojom rukama,,Jednostavno je bilo da je bio zolotic tu,,trbao uci na ljevog stopera,kolasinac se gurnuti u beka,i povuci se na 5:4:1 Basic i Tahirovic da granbaju od 70 Minute i nebi se pricalo o ovome, u utorak bi cekali Island za euro
Adnanos
Nije bas tako. Treba sistem i plan rada. To je bitno i krucialno. Luxemburg je dobar primjer. A od veci reprezentacija mozemo uzet Belgiju i Holandiju a koje su male drzave sa dobrim reprezentacijama. Imaju plan i sistem rada i nebitno ko sjedi u savezu uvijek se drze istog sistema i plana. A sto se tice nas koji smo poceli iz pocetka i bili u zadnjem sesiru i igrali sa velikim reprezentacijama nismo mogli bolje prvi 15 godina. Jer iz zadnjeg sesira otici na EP ili SP je skoro pa nemoguce a dodaj uz to da mi nismo niti imamo plan rada i sistem. Jedino sto se moze prepoznat kod nas zadnji 20 godina je da nam kljucni igraci dolaze iz drugi drzava a to govori sve. Nas savez je katastrofa a ali jos gori su nasi klubovi koji takodje nemaju sistem rada i ako imamo fudbalske strucnjake u klubovima opet neznaju da rade. Znaci i da imamo fudbalske strucnjake koji bi dolazili iz direktno iz nase lige opet nebi uspjeli jer mi neznamo drugacije. Klubovi propadaju i gori su od Azerbadjana. Neznaju proizvest jednog dragulja zadnji 20 godina sem ako ne odu iz nase lige na vrijeme (Dzeko). Korupcija na svim nivoima pa i u klubovima.
Labile
Ma što bi rek'o jedan novinar "zgazit ćemo ih!" ?
Drakula
Podrska i samo podrska,a ne bojkot ili na primjer otic pred savez jer su super svi :D Samo gass
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti