Bosna nadigrala Sarajevo i osvojila 25. Hasetov memorijal

Pobjednički pehar ide u Visoko

Bosna nadigrala Sarajevo i osvojila 25. Hasetov memorijal

S. Mlaćo

U finalu 25. memorijalnog turnira "Asim Ferhatović-Hase" sastali su se FK Sarajevo i NK Bosna Visoko. Slavili su gosti iz Visokog rezultatom 3:2 i došli do pobjedničkog trofeja.

Sarajevo je bolje otvorilo meč, te povelo preko Mujakića, ali Bosna se nije predavala i Samir Nuhanović, nekadašnji član tima sa Koševa,  u 11. minuti vraća stvari na početak.

Pet minuta kasnije novo vodstvo bordo tim donosi Ragipović, međutim pred sami kraj prvog poluvremena Hodžić pogađa za novo izjednačenje.

U drugom poluvremenu otvoren meč, ali i samo jedan pogodak. U 34. minuti iskusni Denis Cana, ujedno najbolji igrač turnira, pogađa mrežu Sarajeva, za ispostavit će se kasnije, konačnih 3:2.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Finale 25. memorijalnog turnira "Asim Ferhatović-Hase":

FK Sarajevo - NK Bosna Visoko 2:3 (2:2)

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi