Bosna poražena od Priluka, Prokosovićima samo bod kod kuće

Druga liga FBiH grupa Sjever

Bosna poražena od Priluka, Prokosovićima samo bod kod kuće

S. Mlaćo

U danima vikenda nastavljen je i drugi dio sezone u Drugoj ligi Federacije BiH grupa Sjever. 

Priluk je na svom terenu savladao jesenjeg šampiona Bosna iz Mionice sa 2:1. Za domaće su pogađali Dino Mujkić i Zijad Brčaninović, dok je za Bosnu jedini strijelac bio Dražen Lukić.

Drugoplasirani Prokosovići kod kuće su remizirali sa Slavenom (1:1), a domaći su došli u vodstvo preko Mensura Bjelića, da bi u 82. minuti izjednačio Almir Kukić.

Ingram je na svom terenu savladao Lokomotivu 2:0, a ubjedljive pobjede upisali su Mladost nad Dizdarušom 4:0, te Dinamo nad Svatovcem 3:0.

Podjelu bodove vidjeli smo u susretu Bosne Kalesija i Hajduka iz Orašja (0:0), te Mramora i Sloge iz Tojšića (1:1).

Bosna je i dalje prva sa 34 osvojena boda, dok Mladost i Priluk imaju po 28. Na dnu je Posavina sa nula bodova, dok Dizdaruša ima 15, a Hajduk iz Orašja 19.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi