Bosna Sema raskinula saradnju sa sedmoricom fudbalera

Promjene u sarajevskom timu

Bosna Sema raskinula saradnju sa sedmoricom fudbalera

Midhat Šljivak

Federalni prvoligaš, ekipa Bosna Sema iz Sarajeva, raskinula je saradnju sa sedmoricom fudbalera.

Rukovodstvo kluba se nakon dosta skromne polusezone odlučilo na promjene, te je dogovoren raskid saradnje sa čak sedmoricom fudbalera koji su prethodnih mjeseci nosili dres sarajevskog kluba.

Članovi Seme više nisu sljedeći igrači: Alden Vladavić, Harun Handanović, Omar Kovačić, Sedin Kovačević, Amel Brdar, Kenan Čaušević i Edis Tahiri, dok je prije 15-ak dana klub napustio i Bakir Hota.

Bosna Sema je nakon prvog dijela sezone u Prvoj ligi Federacije na 12. mjestu. Osvojili su 18 bodova i kako stvari stoje, čeka ih velika borba za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi