Bošnjaković: Gledao sam u svlačionici suze svojih igrača

Trener FK Radnički Lukavac

Bošnjaković: Gledao sam u svlačionici suze svojih igrača

S. Mlaćo

Nogometaši Radničkog iz Lukavca sasvim očekivano poraženi su od lidera Bosne iz Visokog u subotu rezultatom 3:1.

Bosna je opravdala ulogu favorita, te pokazala svoje kvalitete, dok Radnički nastavlja grčevitu borbu za opstanak. I pored poraza trener Radničkog Miljenko Bošnjaković za zvaničnu facebook stranicu kluba dao je zanimljivu izjavu, te pohvalio domaćina.

"Kad te domaćin korektno dočeka, pruži ti uslove za igru, sudije odsviraju pošteno bez ijedne zamjerke onda možes i pokazati šta i koliko znaš. Nama je žao što nismo dobru igru krunisali pozitivnim rezultatom, ali kad imas sve uslove za igru i porazi manje bole. Znao sam ovog proljeća na gostovanjima gledati i suze u svlačionici kod svojih igrača kao posljedicu nepravdi. Mi guramo dalje, borit ćemo se isključivo korektno i pošteno dok god postoji nada. Puno sportske sreće korektnoj upravi, igračima i navijačima NK Bosna", kazao je Bošnjaković.

U narednom kolu Radnički će u Lukavcu odmjeriti snage sa Zvijezdom iz Gradačca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi