Bošnjaković: Hvala Slobodi, dogovorena saradnja je završena

Tuzlaci bez šefa struke

Bošnjaković: Hvala Slobodi, dogovorena saradnja je završena · Saznajemo

S. Mlaćo

Milenko Bošnjaković više nije šef struke FK Sloboda.

Naime, čelnici kluba sa Tušnja i Bošnjaković danas su se i zvanično razišli, što je i potvrđeno za SportSport.ba.

"Hvala Slobodi na ponudi za nastavak saradnje, ali prethodno dogovorena saradnja do kraja ove godine je završena. Sloboda ne treba da se brine za premijerligaški status, optimizam daje izuzetno povoljan raspored u proljetna tri kola i ambiciozna Uprava kluba. Moja velika zahvalnost tuzlanskoj publici na podršci", kazao je Bošnjaković za SportSport.ba.

Bošnjaković je na klupu Slobode stigao iz gradskog rivala FK Tuzla City, a dodao je i da se sada želi dobro odmoriti i spremiti za nove izazove.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sloboda se nakon 19 kola nalazi na desetom mjestu sa 17 bodova i jasno je da će u drugom dijelu voditi bitku za opstanak.

Nije poznato ko će naslijediti temperametnog Bošnjakovića, ali ko god to da bude, sigurno je da ga čeka 'užarena' klupa i mnogo poslo. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Miasanmia12
Ovi treneri i liga je cirkus kao i drzava... teksas bajo moj ??
28 1
gaaazziiijjaaaaa
Bošnjaković na klupu ŽELJE, da ne primamo više 8 KOMADA u 2 DERBIJA.
4 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi