Bošnjaković: Možemo biti zadovoljni ovim bodom

Trener Slobode nakon remija

Bošnjaković: Možemo biti zadovoljni ovim bodom

Trener Slobode Milenko Bošnjaković bio je zadovoljan nakon remija u današnjem tuzlanskom derbiju protiv Tuzla Cityja.

Crveno-crni su od 50. minute bili primorani igrati s igračem manje zbog isključeenja Beganovića, a u takvim okolnostima uspjeli su na kraju da sačuvaju svoju mrežu i osvoje bod.

Bošnjaković je zbog borbenosti i požvrtvovanosti čestitao svojim igračima, a iskoristio je priliku i da, između ostalog, pohvali Tuzla City za odličnu utakmicu po veoma teškom terenu.

"Čestitam svojim igračima na borbenosti, požrtvovanosti. Njih deset je uspjelo u drugom poluvremenu da pariraju 11-orici raspoloženih fudbalera Tuzla Cityja i izvukli smo taj bod. Gosti su napadali i imali su puno ozbiljnije šanse nego mi i na kraju kada se sve sabere ovim rezultatom možemo biti zadovoljni", kazao je Bošnjaković na konferenciji za medije.

Na tome nije stao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ostaje ta situacija iz 89. minute, vidjet ćemo je li bilo igranje rukom ili nije. Sve u svemu, nama preostaje borba dalje, Tuzla Cityju želim sve najbolje u nastavku prvenstva, pokazali su da se radi o jednoj ozbiljnoj ekipi. Odigrali su odličnu utakmicu po veoma teškom terenu."

Na kraju je istakao da mu je drago što je sve prošlo korektno, kako na terenu, tako i na tribinama.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Terminator
Sad sudije krive.Pojma nemate ,nikad gora Sloboda.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi