Bošnjaković nakon Bosne: Nije izgledalo loše u prvom poluvremenu

Trener tuzlanske Slobode

Bošnjaković nakon Bosne: Nije izgledalo loše u prvom poluvremenu

Sloboda je danas u posljednjoj pripremnoj utakmici savladala Bosnu iz Visokog.

Tuzlaci su protiv federalnog prvoligaša na Tušnju slavili rezultatom 2:0 zahvaljujući golovima Vidovića i Barabana, a nakon utakmice svoje viđenje susreta je dao trener Milenko Bošnjaković.

"Protiv Bosne su otprilike šansu dobili oni igrači koji će se suprotstaviti i Zrinjskom u prvom kolu. Od starta smo izašli dosta visoko, pokušali smo da isprobamo taj stil igre i nije izgledalo loše. U drugom dijelu smo se povukli, igrali smo na kontre, ali dosta rano smo izvukli i krila iz igre", kazao je, između ostalog, trener Slobode, pa se osvrnuo na nadolazeći meč sa Zrinjskim.

"Do utakmice sa Zrinjskim imamo još sedam-osam dana. Do tada ćemo se odlučiti za sistem koji će nam pružiti najviše uslova za izvlačenje pozitivnog rezultata i poduzet ćemo sve aktivnosti koje nam stoje na raspolaganju da tu utakmicu odradimo što kvalitetnije. Protiv Bosne smo vidjeli šta je nedostajalo i to ćemo nastojati da što prije ispravimo."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Premijer liga BiH, podsjećanja radi, starta 21. jula.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi