Mujkanović: Ulica neće voditi klub!
Razočaran saopćenjem popularnih Fukara

Prvi čovjek Slobode odgovorio na optužbe navijača

Mujkanović: Ulica neće voditi klub!

S. Mlaćo

Danas su pomalo neočekivano oglasili navijači FK Sloboda, popularne Fukare. Naime, oni su između ostalog istakli da je klub postao društvo jednog lica, tačnije prvog čovjeka kluba Senada Mujkanovića.

Dodali su da UO kluba ne postoji, te da je stanje u klubu katastrofalno, a dotakli su se i transfera Darka Todorovića u Red Bull Salzburg.

"Transfer Todorović se krije od javnosti vješto, ali je Transfermarkt objavio prema podacima iz Salzburga da je vrijednost transfera 350 000 €, dok je u Tuzli puštena priča o 250 000€. Da se razumijemo, jednog reprezentativca i ponajboljeg igrača lige poslati na probu? Realno je da je transfer Todorović jako loše realizovan posao i da se razumijemo, sve je rađeno samostalno od strane Mujkanovića bez UO FK Sloboda. Još uvijek nema potvrde FK Sloboda o iznosu transfera. Sukob interesa koji se očituje u izdavanju soba za igrače Slobode u vlasništvu Senada Mujkanovića koji ih naplaćuje po 500 KM, a vrijednost tih soba je svakako upitna jer 500 KM je lijep dvosoban stan u Tuzli. Sve je rađeno samostalno bez znanja UO FK Sloboda", stoji između ostalog u saopštenju Fukara.

Tim povodom kontaktirali su upravo Mujkanovića koji je imao šta reći.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dva - tri čovjeka tu žele menadžerisati i oni u Slobodi vide sopstvenu korist. Pokušavaju da obezvrijede sve ono što smo danas uradili, te nažalost u tu priču pokušavaju uvući i navijače. Mi se nadamo, odnosno uvjereni smo da oni neće nasjesti na njihove priče", kazao je Mujkanović za SportSport.ba te dodao.

"Ulica neće voditi klub. Skupština kluba će biti održana uskoro, a mi se borimo za Slobodu i činimo sve što je u našoj moći da napravimo respektabilan klub i u tome nas niko neće spriječiti".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
E moj Mujkanovicu, uhvati se ti mistrije, fangle itd Nije to za tebe, pusti ljude koji se razumiju u fudbal da se uhvate istog. Kod nas si odjednom i zidar, pa navecer nadnaravni ljekar, sutradan si u skuptini vlade sjedis, pa si clan upravnog odbora a preko vikenda si predsjednik kluba itd OVO JE BOSNA!!!!
21 0
Benjamingst
Vidis Mujkanovicu klub u propast.
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi