Bošnjaković: Ratnička igra moje ekipe!

Tuzla City srušio šampiona

Bošnjaković: Ratnička igra moje ekipe!

A. Čaušević

Tuzla City je nastavio s odličnim partijama. U derbiju 9. kola na Tušnju je savladano Sarajevo. 

Izabranici Milenka Bošnjakovića su odigrali veoma disciplinovan meč i na kraju su pobijedili aktuelnog prvaka sa 2:1.

"Ratnička igra moje ekipe, si su bili ratnički raspoloženi, želja za igrom i dokazivanje, sve se poklopilo, idemo malo na karakter i na obraz", rekao je Bošnjaković poslije utakmice te nastavio:

"Prenio sam energiju na njih, uživamo u pogledu na tabelu, tu smo gdje jesmo, borit ćemo se tu da ostanemo, govorili su o našem rasporedu, ali eto guramo, sretni smo i idemo dalje."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iznešeno je sve na mišiće, na borbu, na krv što se kaže..."

U narednom kolu koje se igra u srijedu Tuzla City gostuje Veležu.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...ako im sudije nastave ovako svirati penale (odnosno ako Husic nastavi placati),ovi bi mogli i do titule...u ovoj kukuruz ligi je sve moguce.
11 3
Dino_2000
Moj Milenko,cestitam ti na pobjedi,ali kad sam te vidio u tom sakou i reklama HEEZ na reveru kad ne povrati.Pa kako se tako za neku sicu prodate.Pa bolan ti si rodjeni tuzlak.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi