Bošnjaković: Željo je jači od Slobode, šta drugo da kažem

Sloboda upisala novi poraz

Bošnjaković: Željo je jači od Slobode, šta drugo da kažem

A. Čaušević

Sloboda je izgubila od Željezničara na Tušnju s 0:4. 

U izjavi poslije utakmice Milenko Bošnjaković je čestitao Željezničaru na pobjedi uz zaključak da je sarajevski tim jednostavno trenutno bolji od Slobode.

"Sa strane stručnog štaba uradili smo sve, momci su izašli, pokušali, trudili su se, ne mogu ništa im prigovoriti. Željo je u ovom trenutku jači od Slobode, šta drugo da kažem...Čestitam Želji", rekao je Bošnjaković te nastavio:

"Nama sada predstoji borba za opstanak, nema predaje...Rezultat nije realan, imali smo pri 0:1 dvije, tri prilike, malo smo bili neorganizovani, ljudi su napravili dvije kontre dali dva gola. Ozbiljne i velike ekipe poput Želje iskoriste svaku svoju šansu."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vježbali smo prekide čitavu sedmicu, kako to ne raditi kada protivnik ima Sipovića i Krpića...Nemam pojma je li bio faul ili ne, ne želim da komentarišem suđenje. Momci su poslije vodili više računa o suđenju nego o igri, nije to toliko loše izgledalo u prvom poluvremenu, drugi gol je prelomio utakmicu", rekao je Bošnjaković.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Jace je i Sarajevo, seljacino jedna - s razlikom sto ih protiv Sarwjeva posaljes kao u rat da idu... gamadi jedna tuzlanska... aBd da se ugasite
19 5
Avenue
A muzika u svlačionici? Izgleda posmrtna
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi