10

Komentari (10)

nermin07
Sad ce Mile opet imat porodicnih problema...
enko
velahavle vrijeme je da podneses ostavku,nisam niciji navijac ali ti i jos neki u nedostaky rijecnika samo psujete i vrijedate.to je osobina nepismene ili nenormalne osobe ,pa se ti nadi.
VelaHavle
Jace je i Sarajevo, seljacino jedna - s razlikom sto ih protiv Sarwjeva posaljes kao u rat da idu... gamadi jedna tuzlanska... aBd da se ugasite
Dino_2000
@VelaHavle.Sine, mozda ti babo to nije htjeo reci ali ti si stvarno retardiran.
K79
ti jarane pod hitno psihijatru , nije terapija skupa da je milion inače nemam ništa protiv fk Sarajevo al samo zbog tebe i takvih ko ti želim želji duplu krunu smradu jedan i nek je Husref akademski građanin najveća nekulturna krkanska seljacina u čitavoj ligi !
AnijakManjo
Velahavle najveca seljacina, on ne navija za sarajevo, on navija protiv Zelje. Dusmancic mali obicni!
enko
i za rat ima taktika zato ovaj komentar posalji husrefu
Terminator
Sad ćeš ti opet zbog porodičnih problema dati ostavku.
Avenue
A muzika u svlačionici? Izgleda posmrtna
enko
ima nesto u svom radu pozitivno ovaj bosnjakovic ali mu fali jos nekih stvari da se izgradi,trenutno je on sam sebe precjenio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.