Bournemouth se ne odriče tako lako svojih fudbalera

Bilić ponudio Bournemouth odbio

Bournemouth se ne odriče tako lako svojih fudbalera

D. Vejo

Bournemouth ne žele tako lako da se odrekne, po svemu sudeći dva zlatna vrijedna fudbalera.

Prema pisanju tamošnjih medija, Slaven Bilić poslao je 30 miliona eura za napadača Calluma Wilsona i vezistu Matta Ritchija, međutim Bournemouth je to glatko odbio. 

Još uvijek se ne zna pravi razlog. Dok jedni špekulišu kako oni žele da ovaj tandem i naredne sezone igra na tim pozicijama i da brani iste boje, drugi već govore da je razlog tome premalo novca jer klub ne želi tako lako da se odrekne usluga ova dva fudbalera.

Interesovanje za Wilsona ne čudi. Ovaj stameni napadač je u pet utakmica postigao isto toliko golova, nakon čega je zadobio povredu koja ga je udaljlila sa travnatih podloga. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ritchie je odigrao sezonu za pamćenje, svojim preciznim loptama kreirao je golove i tako svom timu izborio opstanak u eliti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi