Bourousis u velikoj nedoumici
Foto: EPA

Ioannis Bourousis na meti velikih klubova

Bourousis u velikoj nedoumici

Za usluge snažnog grčkog centra zainteresovani su mnogi evropski velikani, ali i pojedini timovi van Starog kontinenta.

U igru se uključio i atinski Panathinaikos, koji navodno ima više nego primamljivu ponudu za Ioannisa Bourousisa. "Zeleni" žele da se dobro pojačaju za narednu sezonu, a 32-godišnjeg košarkaša vide kao vođu tima.

Takođe, njegov sadašnji klub Laboral Kutxa za vjernost u naredne dvije godine nudi 1,6 miliona evra, dok su Jiangsu Dragonsi iz Kine spremni da daju 3,7 miliona dolara za dvogodišnji ugovor.

Ipak, stiče se utisak da je Panathinaikos najbliži svom cilju i da će u skorije vrijeme dogovoriti saradnju sa iskusnim centrom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi