Božić: Zadovoljan sam prvim dijelom sezone

Trener OKK Borac

Božić: Zadovoljan sam prvim dijelom sezone

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Borca prvi dio sezone, imali su od očaja do sjaja.

Prvi dio, crveno-plavi su završili na 10. poziciji sa 13 osvojenih bodova što je dobar učinak, s obzirom da su loše otvorili prvenstvo.

Na kraju, kada se utisci saberu, strateg Banjalučana ne krije zadovoljstvo urađenim do sada.

"Zadovoljan sam prvim dijelom sezone i onim što smo uradili do sada. Kada se uzme u obzir da niti jednu od 10 utakmica nismo bili kompletni, onda ovih pet pobjeda dobijaju na značaju. Najveća pobjeda je povratak publike na tribine kojoj se ovim putem zahvaljujem na podršci, jer nam istu daju kada god igramo kod kuće. U početku je i ekipi trebalo vremena da se navikne na toliki broj ljudi u "Boriku" što nam je u nekim utakmicama bio i problem zbog treme i neiskustva, ali kako sezone odmiče i te stvari polako nestaju. Sada je bitno da kompletni uđemo u nastavak, te da uz pomoć publike odigramo još bolje i kvalitetnije", rekao je za SportSport.ba trener OKK Borac, Bojan Božić.

Naredna utakmica, zakazana je za 15. januar, kada Borac gostuje ekipi Sutjeske u Foči.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije