Božičić: Morali smo improvizovati, Krunić: Pokazalo se da imamo jedinstvo u timu

Izjave aktera

Božičić: Morali smo improvizovati, Krunić: Pokazalo se da imamo jedinstvo u timu

E. Škorić

Čelik je danas odigrao 1:2 s Borcem u okviru 18. kola Premijer lige.

Čelik je vodio dobar dio meča, ali je u završnici Borac stigao do velikog preokreta i velika tri boda.

"Ne mogu nešto mnogo da zamjerim igračima jer su dali svoj maksimum u ovom trenutku. Falila su nam dva bočna igrača, morali smo nešto improvizovati. Imali smo tri iznuđene izmjene. Borac je uspio da iskoristi taj trenutak, ne mogu reći da su danas bili bolji", rekao je Slaviša Božičić za BHT.

Trener gostiju Branislav Krunić je rekao:

"Moram na kraju biti zadovoljan rezultatom i igrom. Pokazalo se da imamo jedinstvo u ekipi. Igrači koji su ušli u igru htjeli su dati doprinos ovoj utakmici i dali su. Trebali smo voditi u prvom poluvremenu, a gubili smo. Na kraju bi bilo zasluženo da je neriješeno, mada mislim da je i naša pobjeda zaslužena", istakao je trener Banjalučana.

Srđan Vujaklija bio je junak Borca pogodivši u nadoknadi za pobjedu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Važna tri boda u borbi za sami vrh. Sve vrijeme smo imali kontrolu nad utakmicom. Šef je napravio prave izmjene. Svaka čast ekipi, zaslužena tri boda", rekao je Vujaklija.

"Vježabli smo prekide, urodilo je plodom", dodao je Vujaklija u razgovoru za BHT.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

magistar
Borac sve blizi Evropi. Sigurno slijede i velika pojacanja na zimu
1 1
andi
zato je Ćelik sve bliži ispadanju,neka mister OLGUN shvati da je.naivan za ivu mafiju ovdje u BIH ,hahaaa,popušio pare i naravno klub.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti