27

Komentari (27)

VelaHavle
Ulozio 3 miliona eura a igraci u novembru dobili dio plate za august HAHAHAHAHAH
Lud
"**** lud zbunjenog" ...
Strucnjak12345
Ovakav investitor je mogao biti i moj otac sa 470 maraka penzije
Strucnjak12345
Dva pitanja, ako je Olgun investitor zasto on nije postavio svoje ljude kojima vjeruje, kada dodje neka kaze imenom i prezimenom kome je slao novac(ako je slao)
Dobojlija
Nije nikakav investitor ,njegovo ime I investicije ne mogu se naci na internetu ,sve mirise na prevaranta
Aduka
Dao sam vam i ja 3mil. vracajte mi
Saimai1316
Pa mogu i ja reci da sam ja bio donator i da sam do sad na racun uplatio par miliona,,daj dokaz covjece,transakcija,uplatnica,potvrda,bilo sta,,govori ti tamo u turskoj svojima da si slao,to ne pije vode
GGAAZZIIJJA
O cemu ovaj prica, kojih 3 miliona eura?Pa da je tako, vasa DJECA(pioniri, kadeti) bi igrali utakmice, a ne predavali zbog izostanka LJEKARSKOG, nedostatka autobusa za prevoz..o platama, hrani i stanarini PRVOG TIMA da se ne prica...kakav crni investitior..
saju701
Cuj dao 3 milliona a para nigdje. Da nije uplatio na pogresan konto.?
BJB1
Koji crnih 3 mil €,da je to ulozio u ovoj godini bili bi vec prvaci,koji supljaci
Dobojlija
Prije izvukao I ono malo novca iz Crlika I zbrisao
Chupy
I onda se mi pitamo zasto niko nece da ulaze u BiH?! Onda se mi pitamo zasto nam omladina ode?! I najzalosnije, onda se mi pitamo, pa ko nam to vodi drzavu?! Najzalosnije je sto nam vode drzavu oni koje smo mi izabrali!
Ko zna gdje su te pare zavrsile to jest i ciji dzep, Olgun svaki mjesec slao pare a para nigdje nema, eto to su bosanska lopovsak posla.
Dobojlija
Isto tako mislim da olgun laze ,neka dadne izvod,dokaz da je slao novac,ovako moze svako reci sto hoce
opasni12
Levati!!! Nitko još place nije primio iz kluba! Momci igraju jer imaju sve na papiru pa kada dodjem 8 mjesec opet će biti strka! Najgori klub u BiH!
nightcry
Čelik će biti u vrhu tabele, nastupat će u evropskim takmičenjima, ali ukoliko u zenički fudbalski klub odluči ulagati Aydin Olgun, potencijalni investitor iz Turske kojeg je gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović nazvao "uspješnim privrednikom iz Istanbula". - Imamo velike planove i ako dođe do saradnje, a mi istinski želimo da radimo u BiH, navijači mogu biti sigurni da će Čelik uvijek biti u vrhu tabele - kazao je Olgun.
Dobojlija
Ne mogu vjerovati da jos uvijek vjerujes u to,te bajke
pitaristok
transparentnost poslovanja je inace vrlina rukovodstva svih nasih klubova....jadni smo kao i nas fudbal koji je pao na niske grane.
GGAAZZIIJJA
DIO PLATE AUGUSTOVSKE bio isplacen dan pred ZELJU..sramota, ko to UOPSE DOZVOLJAVA? KAKO spavas DZIDICU SA SVOJIM SINDIKATOM..?U tvojoj Zenici, tvoji BIVSI saigraci dobili dio plate od augusta...danas 4. novembar..taman ce SEPTEMBARSKU PLATU(od ove godine) dobiti u SEPTEMBRU sljedece godine..
K79
Džidić levat najveći !
GGAAZZIIJJA
Zbog cega? Trazi sto je zaradio...tako ce i ovi svi IGRACI sto su dobili dio AUGUSTOVSKE PLATE, jer imaju sve na PAPIRU..
NAPOLI
al zato Slobodu spominje doticni svaki dan.ja sam za to da se sve izmiruje igracima i trenerima pa ko to ne moze u 3 cu ligu odmah pa makar i sloboda moja bila u pitanju. Kod nas bi neke izbacili a neke ko ne bi ****s ovu ligu
Eod
A dje ti radim majke ti tvoje jel tebi plata redovna i kolika je ili neradis nigdje pa samo ovde seres po netu,jesil ti normalan covjek uopste ljudi rade za 600 km cijeli mjesec i pitanje jel im na vreme plata,stan i hranu sami kupuju nedaje im klub,de malo ohladi covjece pusti ljude neka rade da nije bilo tog covjeka dvec dvije godine nebi bilo ni celika to nemoj zaboravit
Dino_2000
@NAPOLI U pravu si,jest bio uzjaho na Slobodu,sad se pizda ne javlja.Vidis kako se ne treba radovati tudjoj nesreci,zaigra.mecka pred svacijim vratima.
VelaHavle
Ulozio 3 miliona eura a igraci u novembru dobili dio plate za august HAHAHAHAHAH
magistar
Turčin se sprda, a ovome samo pertle vire, kako bi ostao bar još 2 kola na funkciji trenera
ramzesIII
Treba vas u kantonalnu da naučite jednom, a ne svake godine isto.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.