Božović: Blizu smo finala

Strateg Crvene zvezde poručio

Božović: Blizu smo finala

D. Vejo

Fudbaleri Crvene zvezde praktično su obezbjedili plasman u finale Kupa Srbije, nakon što su danas u prvoj polufinalnoj utakmici na Banovom brdu uvjerljivo savladali Čukarički sa velikih 1:4.

Crveno-bijeli su već u prvom poluvremenu "završili" utakmicu jer su uspjeli da mrežu protivnika zatresu čak četiri puta, dok su domaćinu to dozvolili jednom.

Šef struke tima iz Ljutice Bogdana nakon susreta je kazao da je zadovoljan postignutim rezultatom.

"Prvom poluvrijeme odigrali smo dosta dobro. Nametnuli smo protivniku ritam koji nama odogovara pa su iz toga kako rezultat proizašli i golovi. U drugom dijelu igrali smo nešto slabije, pustili smo Čukarički da igra svoju igru, a mi smo ih čekali iz kontre. Zadovoljan sam. Blizu smo finala", rekao je trener Zvezde, Miodrag Božović.

Revanš meč između Crvene zvezde i Čukaričkog na rasporedu je 10. maja, a igra se na stadionu Rajko Mitić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti