Božović: Korak smo bliže tituli

Trener Crvene zvezde nakon pobjede nad Javorom

Božović: Korak smo bliže tituli

D. Vejo

Ekipa Crvene zvezde današnjom pobjedom nad Javorom u Beogradu (3:0), napravila je veliki iskorak ka tituli šampiona Srbije.

Izabranici Miodraga Božovića u kombinovanom sastavu su uspjeli da slome otpor tima iz Ivanjice te tako svima daju do znanja koji im je konačni cilj. Strateg crveno-bijelih nakon meča istakao je da je teren bio dosta težak za igru, ali su na koncu njegovi igrači uspjeli da osvoje veoma važna tri boda.

"Bilo je dosta napeto, dok nismo postigli drugi gol. Protivnik se dobro držao i nije olako dozvoljavao da igramo svoju igru. Naravno, najvažnije je da smo osvojili bodove, koji nam mnogo znače. Sada se okrećemo svom primarnom zadatku, nastavljamo put ka tituli. Čeka nas i play-off lige, moramo istrajati kako bi se popeli na tron, ali prije toga čekaju nas dosta teški izazovi", naglasio je trener Crvene zvezde, Miodrag Božović. 

Do kraja regularnog dijela Super lige Srbije ostala su još četiri kola. Crvena zvezda prvom pratiocu Partizanu bježi šest bodova, a naredni meč, crveno-bijeli igraju na Banovom brdu protiv ekipe Čukaričkog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi