Božović: Očekujem dobre rezultate u Evropi

Strateg Crvene zvezde optimističan

Božović: Očekujem dobre rezultate u Evropi

D. Vejo

Titulu najboljeg igrača u Srbiji ponio je Hugo Vieira a za najboljeg trenera proglašen je Miodrag Grof Božović. I jedan i drugi zasluženo su ponijeli ove epitete, jer su upisali jednu od najuspješnijih sezona u karijeri. 

Timu iz Ljutice Bogdana sada predstoji kvalifikacije za Ligu prvaka. A strateg crveno-bijelih da je to uz par dobrih pojačanja i moguće.

"Iza sebe imamo jednu od najboljih sezona ikad. Zadovoljan sam pristupom svojih igrača na terenu. Ali ako želimo ući u Ligu prvaka, to moramo uraditi sa nekoliko prijeko potrebnih pojačanja. Nadam se da ćemo do početka kvalifikacija to realizovati i uspjeti ostvariti cilj", zaključio je za srbijanske medije Božović.

Kao prva akvizicija spominje se Brazilac Velington iz turskog Mersina koji je slobodan igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti