Božović: Partizan je bio agresivniji

Trener Crvene zvezde

Božović: Partizan je bio agresivniji

D. Vejo

Super liga Srbije nikada nije bila neizvjesnija do ove godine.

Jučerašnji, 154. vječiti derbi sa sobom je nosio mnogo uloga. Ali, on je pripao ipak gostujućoj, crno-bijeloj boji. Sada su se vječiti rivali izjednačili na tabeli sa istim brojem osvojenih bodova (40), pa je tako trka za šampionsku titulu postala mnogo uzbudljiva.

Strateg tima iz Ljutice Bogdana nakon meča je kazao da njegov tim nije imao dovoljno agresivnosti u igri kao što je to slučaj bio kod protivnika, te dodao da mnogo toga ne štima u njegovom mozaiku.

"Partizan je od početka ušao agresivno u susret. Bili su dosta motivisani, što moji igrači to svakako nisu bili. Pokazali su veću želju, te dobili većinu vazdušnih duela. Moramo brzo popravljati igru, jer nešto očigledno ne štima kako treba", poručio je trener Crvene zvezde, Miodrag Božović.

Vječiti rivali pravo na kiks više nemaju, Zvezda će u narednom kolu gostovati Napretku u Kruševcu dok će Partizan dočekati Vojvodinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi