Božović: Partizan je zasluženo slavio

Trener Crvene zvezde

Božović: Partizan je zasluženo slavio

Miodrag Božović preuzeo je odgovornost za poraz u vječitom derbiju.

Trener Crvene zvezde dodao je da ne želi javno da kritikuje svoje igrače, te da je Partizan sasvim zasluženo slavio.

"Uvijek kada izgubite ima igrača koji su dosta podbacili. Nikad ih ne hvalim mnogo, ali i ne kudim javno, to je naša intimna stvar. Analiziraćemo, razgovaraćemo. Prvi koji je kriv kada se utakmica izgubi, to sam ja, neću da optužujem igrače. Smatram da smo u prvom poluvremenu ličili na tim koji ima snagu i igru, dok smo u nastavku totalno izgubili konce igre. Na kraju sasvim zaslužen trijumf Partizana", rekao je Božović.

152. vječiti derbi pripao je fudbalerima Partizana rezultatom 1:0. Jedini gol na meču postigao je Leonardo u 89. minutu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti