Božović: Žao mi je navijača

Trener Zvezde nakon neuspjeha u 3. kolu kvalifikacija

Božović: Žao mi je navijača

Crvena zvezda još jednom je podbacila u Evropi. 

Beograđani su ovaj put imali veliku šansu da se plasiraju u 4. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je više želje i htijenja pokazao bugarski Ludogorets, koji je u gostima nakon produžetaka savladao crveno-bijele rezultatom 4:2. 

Veliko razočarenje nakon meča nije krio ni strateg Zvezde Miodrag Božović.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Žao mi je navijača koji su nas zdušno bodrili. Jednostavno napravili smo dosta grešaka i takvom igrom nismo mogli da savladamo tim poput Ludogoretsa. Imali smo igrača više i trebali smo to da iskoristimo na pravi način. Nažalost nismo i sada nam preostaju dvije utakmice da izborimo plasman u Ligu Evrope. Moramo da radimo dalje i dopunski selektujemo. Dok ima šanse, čovjek mora da bude optimista", izjavio je Božović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti