Božović želi pojačati napad

Brazilac stiže na Rajko Mitić?

Božović želi pojačati napad

D. Vejo

Fudbaleri Crvene zvezde ove sezone blistali su u Super ligi Srbije. Predstoje im kvalifikacije za Ligu prvaka, pa tako u svoje redove crveno-bijeli žele dovesti pojačanja.

Prvi na listi želje stratega Grofa Božovića je Brazilac Velington koji nastupa za turski Mersin, koji je ispao iz lige nakon ove sezone.

On je poziciono napadač, koji ima osjećaj za gol. Kao takav prva je potencijalna meta za ljeto tima iz Ljutice Bogdana. U slučaju da se dogodi scenario tačnije transfer, Zvezda neće plaćati obeštećenje jer je Brazilac za mjesec dana slobodan igrač.

Velington ima 29 godina i po karakteristikama je izuzetno hitar napadač koji u svakom trenutku može da prelomi meč.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi