Braća Alispahić zajedno u FK Sloboda?
Sloboda dobija još jednog Alispahića u svojim redovima

Novi fudbaler na probi u redovima Slobode

Braća Alispahić zajedno u FK Sloboda?

E. Dindić

Na današnjoj utakmici između Slobode i TOŠK-a u timu Slobode pojavio se novi fudbaler. 

Radi se o dojučerašnjem fudbaleru Metalleghea Sabitu Alispahiću, mlađem bratu fudbalera Slobode Mehmeda Alispahića. Igra na poziciji lijevog beka, te će ostati na probi narednih nekoliko dana.

U današnjoj utakmici odigrao je zadnjih pola sata, gdje se predstavio u dobrom svijetlu. Osim pozicije lijevog beka koja mu je primarna, može još dobro da pokrije poziciju lijevog krila. 

U prošloj polusezoni za tim iz Jajca odigrao je 13 utakmica, te se jednom upisao u strijelce. O njegovom evenutalnom ostanku u timu sa Tušnja, u narednih par dana odlučiće stručni štab Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim za ekipu iz Jajca nastupao je za Iskru iz Bugojna  i Travnik.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi