Dvojac iz Slobode u Zvijezdi
Mladi ofanzivac Saša Maksimović nije ove sezone dobio pravu priliku u seniorima Slobode, pa ide na posudbu u Gradačac

Maksimović i Todorović stižu na posudbu

Dvojac iz Slobode u Zvijezdi

E. Škorić, foto: E. Dindić

U redove Nogometnog kluba Zvijezda iz Gradačca stižu još dvojica igrača iz tuzlanske Slobode.

Nakon što je Alen Kurtalić ranije došao na posudbu u Zvijezdu, sada je gradačački prvoligaš s Tuzlacima dogovorio novu saradnju.

Od sutra će po svemu sudeći stanovnici Gradačca postati i mladi i perspektivni krilni nogometaš Saša Maksimović, te Andrej Todorović koji igra na poziciji napadača.

Njih dvojica bi trebali do kraja sezone ostati na Banja Ilidži gdje će dobiti priliku da sakupe dodatno iskustvo, ali Sloboda ih se ne želi odreći pa će se na ljeto vratiti u Tuzlu ukoliko ne bude nepredviđenih stvari.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Maksimović koji ima 19 godina nije dobio šansu ove sezone u Premijer ligi, s tim da ima jedan nastup u Kupu. Godinu dana stariji Todorović također ima jedan nastup u Kupu.

Dino Hodžić, mladi ofanzivac Slobode, također će na posudbu, a njegov klub do kraja sezone bit će Slaven iz Živinica.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi