Braća Klarić potpisala za FK Sarajevo

Bh. prvak misli na budućnost

Braća Klarić potpisala za FK Sarajevo

Midhat Šljivak

Šampion Bosne i Hercegovine FK Sarajevo doveo je još dvojicu igrača u svoje redove.

Radi se o braći Klarić, Ildaru i Saninu, koji su nosili dres Zrinjskog iz Mostara.

Ildar Klarić će biti odmah na raspolaganju treneru prvog tima Dženanu Uščupliću. Radi se o 20-godišnjem napadaču koji je pored omladinskih kategorija Plemića igrao i za Igman iz Konjica.

Drugo pojačanje bordo tima je njegov brat Sanin Klarić. Kadetski reprezentativac naše zemlje je jedan od najboljih mladih fudbalera u BiH i pojačat će Akademiju FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dovođenjem ovih mladih fudbalera u rukovodstvu bordo tima su još jednom potvrdili da ozbiljno rade i ulažu u budućnost svog tima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.