Braća Novoselac u akciji: Mi se s vama igramo
(Foto: Screenshot)

Jedan asistira, drugi pogađa

Braća Novoselac u akciji: Mi se s vama igramo

Vjerovatno najprepoznatljiviji futsalski par u BiH, braća Slaven i Dražen Novoselac od prošlog ljeta stanovnici su Norrkopinga, za čiji istoimeni tim nastupaju.

Vrlo rijetko su tokom karijere dva brata imala priliku igrati zajedno, no put ih sastavio u Švedskoj gdje doprinose razvoju futsala. I kao igrači, ali i kako trenerski tandem ženskog futsal tima.

Da su majstori, odavno je znano, a u posljednjoj utakmici kamera je zabilježila kako je to kad međusobno sarađuju. Dražen je bio zadužen da asistira, a Slaven da iz prve pospremi loptu u mrežu topovskim udarcem "kroz uši" protivničkog golmana.

Halo, nema "roke" ni krivog oka! Ne smije past'!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi