Najbolji igrač malog nogometa u BiH

Novoselac: Nadam se da će futsal postati popularan i u BiH

Edmir Škorić

Slaven Novoselac, član MNK Tango iz Istočnog Sarajeva, proglašen je najboljim igračem malog nogometa u Bosni i Hercegovini.

Novoselac je dobio priznanje na svečanoj manifestaciji "Idol nacije", koja se održala sinoć u Coloseumu, a koju je organizirao petu godinu zaredom portal SportSport.ba.

"Velika je čast i jako sam sretan što sam primio ovu nagradu i velika je čast biti ovdje u Coloseumu sa svim ovim priznatim imenima bh. fudbala koji zaslužuju respekt. Zahvalio bih se i portalu SportSport.ba koji prati futsal i ovaj naš sport koji još nije toliko popularan, ali eto uz vaću pomoć, nadamo se da će to postati", kazao je Novoselac za naš portal nakon preuzimanja nagrade, dodavši:

"Zahvalio bih se ujedno i svim suigračima i trenerima u svom klubu i svim suigračima i trenerima u reprezentaciji, koji su doprinijeli da ja večeras dobijem ovu nagradu".

"Poznato je da na našim prostorima ima jako puno talenata i u fudbalu i u malom fudbalu i nadam se da ćemo postići velike uspjehe i da nam se reprezentacija u velikom fudbalu plasira u Brazil, a i nas očekuju utakmice baraža u septembru i nadam se da ćemo po prvi put izboriti odlazak na EP", dodao je Novoselac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.