Dobili komšijski derbi

Braco prekinuo slavlje igrača Vrbanjuše: "Halo, nemoj da vas čujem više!"

A. Čaušević

Vrbanjuša je u komšijskom derbiju s 3:1 pobijedila Vratnik.

Iako se radi o kantonalnoj ligi pobjeda u ovom derbiju ima posebnu draž obzirom da između Vrbanjuše i Vratnika vlada višedecenijsko rivalstvo.

Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka fudbaleri Vrbanjuše se krenuli da slave trijumf, ali Alija Hadžiosmanović nije dopustio previše opuštanja.

"Halo, nemoj da vas čujem više", zagalamio je popularni Braco na svoje igrače koji su prekinuli slavljeničku pjesmu odmah nakon što su čuli glas svog "šefa".

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga KS - Grupa B:

Inače, Braco je imao svoj šou i tokom utakmice. Prvo je prigovarao kako su ga mešetari prodali za 20 KM, a zatim je i isključen, pa je svoje igrače bodrio iza ograde.

Top Komentari

Div iz šehera
Kažu preuzima Braco Želju
2 0
gumenakita
Koji seljaci se motaju oko klubova ubij boze.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi