Bradford vraćen u FA kup

Bradford vraćen u FA kup

M. Šljivak

Nakon što su sinoć iznenadili Arsenal i prošli u polufinale Liga kupa, ekipa Bradforda će se ove sezone takmičiti još i u FA kupu.

Fudbalska asocijacija Engleske je izbacila Bradford iz FA Kupa nakon što je u drugoj rundi ovog takmičenja u susretu sa Brentfordom (1:1) nastupio neregistrovan igač Curtis Good, koji se nalazi na pozajmici iz Newcastlea.

Bradford se na takvu odluku žalio, a žalbu im je FA danas usvojio. Tako je umjesto izbacivanja, Bradford  dobio novčanu kaznu od hiljadu funti, a ponovljeni susret protiv Brentforda odigraće se u naredni utorak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.