Bradley: Ponosni smo, ali i razočarani

Nakon sinoćnjeg poraza

Bradley: Ponosni smo, ali i razočarani

O. Lekić

Sjedinje Američke Države sinoć su u osmini finala SP poražene od Gane, a selektor Bob Bradley za inostrane medije je rekao da su on i njegovi izabranici ponosni, ali u isto vrijeme i razočarani.

"Doista mislim da imamo sjajnu momčad. Ponosni smo, ali istovremeno i razočarani što nismo otišli dalje od ovoga", rekao je Bradley i dodao:

""Nakon što smo izjednačili na 1:1 stvarno sam mislio da imamo šanse. Nažalost, vrlo rano smo u produžetku primili pogodak i nakon toga nije nam ostalo dovoljno energije za još jedan povratak".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.