Bradley u Chievu, Coates u Liverpoolu
Coates s dresom novom kluba

Ozvaničeni transferi

Bradley u Chievu, Coates u Liverpoolu

Edmir Škorić

Michael Bradley, američki reprezentativac, potpisao je za Chievo, dok je Sebastian Coates stavio paraf na ugovor s Liverpoolom.

Bradley u Chievo dolazi iz Borussije Moenchengladbach, premda je proteklu sezonu igrao na posudbi u Aston Villi. Zasad nije poznato koliko su Nijemci inkasirali njegovom prodajom.

Urugvajac Sebastian Coates iz Nacionalaca je za osam miliona eura prešao u Liverpool, a imao je još i ponude Tottenhama i Arsenala."Luis (Suarez) mi je štošta toga lijepoga pričao o Liverpoolu, ali najviše o navijačima koji su najbolji na svijetu. Rekao mi je kako su strastveni za klub. Vidio sam to i u subotu protiv Boltona. Osim toga, Luis mi je govorio o povijesti i tradiciji kluba i sada se osjećam jako sretan i uzbuđen što sam dio ovog velikog kluba", rekao je Coates.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.