Bradonjić: Trener mi je rekao da uđem u igru i zabijem gol i to sam uradio

Ispunio Žižoviću želju

Bradonjić: Trener mi je rekao da uđem u igru i zabijem gol i to sam uradio

E. Čaušević

Fudbaleri Radnika remizirali su danas na svom terenu protiv Sarajeva (1:1) u 16. kola Premijer lige BiH.

Sarajevo je uspjelo povesti sa 1:0 nakon bizarnog autogola. Simonović je vratio loptu Bilobrku koji ju je htio ispucati, ali je ona odskočila i završila u mreži domaćih.

No, u finišu utakmice Radnik je poravnao na 1:1 sjajnom golom Vladimira Bradonjića. Upravo je rezervista Radnika govorio nakon utakmice za BHT i Moja TV.

"Ovo je bila teška utakmica, obje ekipe su imale šansi i na kraju je 1:1 najrealnije. Šta mi je rekao trener kada sam ulazio u igru? Trener mi je rekao da postignem gol i to sam uradio", rekao je Bradonjić i dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sada slijedi reprezentativna pauza i imamo vremena da se spremimo za preostala tri kola. Želimo skupiti što više bodova i biti pri vrhu tabele".

Promo

Top Komentari

amr
ispuni sad i moju hebi mamu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi