Braga u gostima protiv Olhanensea upisala pobjedu

Pobjeda Brage u 21. kolu

Braga u gostima protiv Olhanensea upisala pobjedu

Teme:

Olhanense je večeras u okviru 21. kola Portugalske lige na svom terenu dočekao Bragu. Gosti su slavili 1:0. 

Prvu priliku na susretu imali su gosti, a zaprijetio je Mossoro. Braga je do vodstva došla u 11. minuti susreta. Precizan je nakon asistencije Barbose bio Salino. U 27. minuti gosti su stvorili novu priliku, ali je neprecizan bio Ederson. Domaćin je zaprijetio u 39. minuti susreta, ali je Jander bio neprecizan. 

 

U nastavku susreta Olhanense je pokušavao ugroziti gol Brage, ali su Terroso, Thalles i Silva propustili prilike da izjednače rezultat. Braga je do kraja susreta zadržala prednost, te je upisala vrijedna tri boda. 

 

Portugalska liga, 21. kolo: 

Olhanense - Braga 0:1 (Salino 25)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.