Brajić pripremio spektakularan nastup
Nedžad Brajić izvodi čuda s loptom

Za Izbor najboljeg fudbalera BiH – „Idol nacije“

Brajić pripremio spektakularan nastup

Nedžad Brajić, jedan od osam najboljih fudbalskih žonglera svijeta sinoć je doputovao u Sarajevo i večeras će nastupiti na Izboru najboljeg fudbalera BiH u 2008. godini – „Idol nacije“.

„Za večeras sam pripremio spektakularnu tačku. Posebno mi je drago što sam u Sarajevu nakon 17 godina. Grad je predivan, oduševljen sam! Posebna mi je čast što ću nastupiti na prvom Izbroru fudbalera godine Bosne i Hercegovine. Ovom prilikom zahvalio bi se i redakciji SportSport.ba što su me se sjetili i pozvali da budem učesnik glamurozne manifestacije“, istakao je Brajić.

On je naglasio i kako želi riješiti dileme čiji je on takmičar, BiH ili Hrvatske jer su se u posljednje vrijeme iz zemlje naših zapadnih susjeda pojavile inforamcije kako je Bajarić „njihov“.

„Bosanac sam i nastupaću uvijek za svoju zemlju. U ovoj godini u Austriji učestvovaću i na Evropskom prvestvo, naravno, pod zastavom Bosne i Hercegovine. Osim Evropskog, u 2009. učestvovaću i u bh. kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Vjerujem da ću pobijediti i predstavljati svoju zemlju i na novom SP. Nadam se da za razliku od prošlogodišnjeg SP u Brazilu, gdje sam ušao u četvrtfinale, na narednom Bosni i Hercegovini mogu donijeti medalju“, kazao je Brajić, jedna od zvijezda večerašnjeg Izbora najboljeg fudbalera BiH u 2008. godini.

Izbor najboljeg fudbalera BiH u 2008. godini održaće se večeras u sarajevskom „Domu mladih“ u organizaciji najčitanijeg sportskog portala u našoj zemlji, SportSport.ba, a pod pokroviteljstvom ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo. Svečana manifestacija u direktnom TV prenosu biće emitovana na „Mreži plus“.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti