Bralić se pridružio Šećeroviću u AEL Larissi

Bivši igrač Širokog Brijega u Grčkoj

Bralić se pridružio Šećeroviću u AEL Larissi

Bivši defanzivac Širokog Brijega Slavko Bralić karijeru nastavlja u Grčkoj.

Bralić koji je na premijerligaškim terenima igrao od 2015. od 2018. godine posljednji angažman je imao u Neftchiju, a iako se šuškalo da bi se mogao vratiti u BiH, na kraju je završio u AEL Larissi.

S ovim prvoligašem Bralić je, kako je saopšteno na zvaničnom sajtu, potpisao ugovor na dvije i pol godine i u narednom periodu će dijeliti svlačionicu sa našim Adnanom Šećerovićem.

AEL Larissa u grčkom šampionatu ne stoji baš najbolje, trenutno se nalazi na 11. poziciji, a u klubu su uvjereni kako će Bralić predstavljati pojačanje i da će biti od koristi u borbi za opstanak.

Ovaj 26-godišnji nogometaš je inače rođen u Splitu. Karijeru je počeo u Solinu iz kojeg je prešao u Osijek, a potom i Široki Brijeg, da bi posljednjih šest mjeseci proveo u Azerbejdžanu.

Potražite više informacija na temu Super League:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi