Brandao propušta Olimpik!

Neočekivani problemi

Brandao propušta Olimpik!

Samir Mlaćo

FK Velež će danas u okviru 7. kola Premijer lige u goste Olimpiku.

Rođeni će tražiti nove bodove, iako im sigurno neće biti lako, bez obzira što Olimpika za sada nije osjetio slast bodova.

Problem za Velež svakako će biti neigranje brzonogog Brazilca Brandaoa koji nije ni doputovao sa ekipom.

Kako je SportSport.ba već pisao, Brandao je odbio da produži ugovor koji mu ističe na ljeto naredne godine i prema svemu sudeći će zbog takve odluke na tribine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukoliko rješenje se ubrzo ne pronađe, u gubitku će biti svi. Brazilac zbog neigranja, a Feđa Dudić će u timu izgubiti standardnog i veoma bitnog nogometaša.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

wubpozz
Glupa praksa kod naših klubova, nećeš produžit e sad neces nikako igrat, amaterizam..
5 4
Cicinjo27
Majki mila. Pa ne mozes nikog natjerati d a igra za vas. Eno William nije htio sa Chelsea produziti pa je igrao do zadnjeg dana ugovora i na kraju nisu nasli zajednicki jezik i covjek otisao. Vidi se da Velezu nije cilj rezultat vec da sebe obezbjede. Da im je cilj rezultat stavili bi ga da igra bez obzira na sve.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi