Neočekivani problemi

Brandao propušta Olimpik!

6

Komentari (6)

Fcs
Klasični kretenizam. To se zove ucjena. Momak smatra da vrijedi više od onoga što mu Velež nudi i sad treba potpisati za 100 maraka ili će ga suspendovati. Ne kontam, kao što nisam kontao ni kada je Sarajevo prekrižilo Adukora, pa ga sad vratiše.
Cicinjo27
Majki mila. Pa ne mozes nikog natjerati d a igra za vas. Eno William nije htio sa Chelsea produziti pa je igrao do zadnjeg dana ugovora i na kraju nisu nasli zajednicki jezik i covjek otisao. Vidi se da Velezu nije cilj rezultat vec da sebe obezbjede. Da im je cilj rezultat stavili bi ga da igra bez obzira na sve.
VelikiMislilac
Haris Ovcina je Nusmir Fajic za Brandaa :D
wubpozz
Glupa praksa kod naših klubova, nećeš produžit e sad neces nikako igrat, amaterizam..
SeoRusilac
Ovo ne nažalost postala praksa i u stranim klubovima. Ozil neće da ide iz Arsenala iako oni žele da ga se riješe pa su ga kaznili negiranjem
wubpozz
Da, slažem se. Komentator jutros reče ni tajne agencije ne znaju gdje Mesut :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.