Branislav Krunić: Fajić i Brandao su najopasniji, ali moramo ih napasti

Važan ispit za Banjalučane

Branislav Krunić: Fajić i Brandao su najopasniji, ali moramo ih napasti

S. Mlaćo

Fudbaleri Borca u meču 11. kola BHT Premijer lige BiH dočekuju Velež.

 Tim Branislava Krunića već tri kola je bez pobjede, tako da je trijumf protiv Rođenih imperativ. Sa druge strane ekipa iz Mostara je u blagom usponu forme i crveno – plave ne očekuje nimalo lak posao.

"Ako budemo imali pristup protiv Veleža, kao protiv Sarajeva, mislim da ćemo pobijediti. Naravno, moraćemo da napadnemo ekipu Veleža, koja ima veoma opasne igrače. Gosti će vjerovatno igrati na kontranapad i toga treba dobro da se pazimo. Najopasniji njihovi igrači su Fajić i Brandao. Biće nekih promjena u odnosu na prethodnu utakmicu, ali ne velikih, u suštini formacijski ništa nećemo mijenjati, istakao je Krunić.

U trijumf vjeruje i iskusni Zoran Milutinović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pobjeda nam je neophodna, ova utakmica nam je važna zbog izlaska iz krize rezultata. Velež se podigao poslije lošeg starta i neće nam biti nimalo lako. Moramo da igramo napadački i maksimalno skoncentrisano svih 90 minuta, a nadam se da ćemo doći do pobjede. U svim dosadašnjim utakmicama stvarali smo po četiri-pet povoljnih šansi, a nažalost na nekima je izostala realizacija. Svi se nadamo da će ovog puta i taj segment naše igre biti na nivou", rekao je Milutinović.

Meč se igra u nedjelju.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ambrozini
meni se cini da ti ako ne pobjedis mozes polako pakovati kofere
4 0
magistar
Uzeće Borac Velež, i Zvijezdu 09, i Željezničar, i opet Zvijezdu. Inače ulaze u fazu jako mnogo utakmica kući i oni će dosta napredovati. Ni igra nije toliko loša, ali protiv Tuzle u posljednjoj sekundi prečka Vranješa, protiv Sarajeva stativa Kajkuta kad se lomi, protiv Slobode kod 1:2 klizeći zicer maši Vujaklija, protiv Zrinjskog do primljenog gola bolji od domaćina ... Oni će rasti vremenom, a Tuzla će padati i vjerovatno će na kraju ugurati među četiri
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije