Brat bivšeg trenera Milana zna našto je njegov brat otjeran

Da li se slažete?

Brat bivšeg trenera Milana zna našto je njegov brat otjeran

E. Oštraković

Brat Marca Giampaola, bivšeg trenera Milana, tvrdi da su ljudi iz Milana najveći krivci jer je njegov brat dobio otkaz.

On je prošlog oktobra dobio otkaz u Milanu, nakon što je ostvario samo tri pobjede od sedam utakmica u prvenstvu Italije.

"Zasluženo je otišao u Milan, ali oni se nisu potrudili da mu dovedu igrače kakve je on htio, te koji bi se slagali sa njegovim stilom igre. On je tražio igrače, ali nije ih dobio, te je morao trenirati one koje je imao na raspolaganju", kaže Frederico Giampaolo.

"Bilo je tako mnogo problema sa igračima, ali posebno me iznenadilo što je tako brzo dobio otkaz. Zanimljivo je i to da je smijenjen, nakon što je ostvario pobjedu na gostovanju. Problema je bilo, ali bio je jako blizu mjestu koje vodi u europska takmičenja", kaže brat Marca Giampaola.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi