Bratstvo sa pripremama starta 1. jula

Petorica igrača napustila klub

Bratstvo sa pripremama starta 1. jula

Federalni prvoligaš NK Bratstvo iz Gračanice će sa pripremama startati 1. jula a još uvijek nije poznato hoće li na klupi ovog kluba i dalje biti Irfan Džindić, ili će njegovu funkciju preuzeti neki drugi trener.

Za sada je ekipu Bratstva napustilo pet igrača, golmani Marko Ivkić, Aleksandar Živković i Emir Prljača te igrači Sandi Zulčić i Nemanja Prodanović 

O eventualnim novim imenima se još uvijek malo toga zna. Poznato je da su u klubu ostvarili kontakt sa jednim golmanom i napadačem, koji bi u skorijoj budućnosti mogli postati novi fudbaleri Bratstva.

Situacija u trećeplasiranom timu 1. lige Federacije Bosne i Hercegovine iz nedavno okončane sezone bit će mnogo poznatija kada započnu pripreme, a njen razvoj diktirat će i ambicije kluba u sezoni koja slijedi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.