Deja vu? U Brazilu sinoć scene identične kao na Parkenu

Nove jezive scene

Deja vu? U Brazilu sinoć scene identične kao na Parkenu

S. Grebović

Svijet fudbala, ali i sporta općenito i dalje je potresen jučerašnjim scenama sa Parken stadiona u Kopenhagenu u kojem se odvijala prava drama.

Christian Eriksen se pred kraj prvog poluvremena, ničim izazvan srušio na teren, a samo zahvaljujući brzom reakcijom ljekara njegov život je spašen.

Potpuno identične scene mogi su vidjeti svi oni koji su gledali utakmicu brazilske Serije D u kojoj su snage odmjerili ekipe Sao Benta i Bangua. Naime, gostujući igrač Caio Cesar se baš kao Eriksen samo srušio na tlo, a da stvar bude još jezivija to se također desilo pred kraj prvog dijela igre.

Nastala je panika među igračima, a pomenutom igraču je u pomoć brže bolje pritekla ljekarska služba koja mu je na licu mjesta ukazala pomoć.

Prema pisanju brazilskig medija, Cezar je pao u nesvijest jer mu je pozlilo, a detaljnim pregledom utvrđeno je da su mu sve vitalne funkcije uredu, a na kraju pušten na kućno liječenje.

Zaista, nevjerovatno koliko sličnosti sa jučerašnjim scenama koje smo gledali na utakmici između Danske i Finske..

Pogledajte:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi