Uperen mu pištolj u glavu, život je bio pred očima, ali spasio se nakon što je rekao za koga navija

U Brazilu

Uperen mu pištolj u glavu, život je bio pred očima, ali spasio se nakon što je rekao za koga navija

Edmir Škorić

Tokom jedne ulične pljačke došlo je skoro do smrtnog ishoda, ali srećom, presudilo je to što je čovjek ubijedio pljačkaša da navijaju za isti klub.

Snimak dolazi sa ulica jednog od brazilskih gradova gdje se jasno vidi da pljačkaš na motoru pištolj drži uperen prema čovjeku kojeg je napao kako bi mu uzeo novac i mobitel.

Na kraju, sve se završilo dobro jer je napadnuti muškarac pljačkašu rekao da navija za Palmeiras, što je bilo dovoljno da bude spašen jer su i jedan i drugi navijači istog tima.

Na kraju su se čak i pozdravili i svako je krenuo svojim putem. 

Victim of robery convinces bad guy to let him go because they both are Palmeiras fans, who recently lost!! from r/ItHadToBeBrazil

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi