Brazilac Johnny uskoro u Dinamu
Zdravko Mamić dovodi još jednog Južnoamerikanca

Pojačanje na Maksimiru

Brazilac Johnny uskoro u Dinamu

Edmir Škorić

Sa ciljem da popune prazninu na poziciji lijevog beka, čelnici zagrebačkog Dinama planiraju dovesti još jednog Brazilca.

Radi se o 23-godišnjem Johnny Meg do Nascimento Osoriju koji trenutno nastupa kao posuđeni igrač u brazilskoj Nautici.

Popularni 24-godišnji Johnny je igrao za Paulista FC, Vasco da Gamu, a u Nautici se nalazi kao posuđeni igrač iz Corinthians Alagona.

Njegova vrijednost procjenjuje se na oko 700 hiljada eura (transfermarkt.de). Sportske Novosti pišu kako je Johnny odbio dvije ponude grčkih timova, te svim željama želi postati novi član kluba iz Maksimira.

Navodno, pregovori između Dinama i Johnnyja su otišli predaleko, pa je velika mogućnost da za nekoliko dana igrač pristu pripremama "modrih".

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti