Brazilac napustio Olimpic: Hvala svima, posebno Varešanoviću

Pereira otišao iz Olimpica

Brazilac napustio Olimpic: Hvala svima, posebno Varešanoviću

E. Škorić

Brazilski nogometaš Stefan Pereira odlučio je da napusti Olimpic.

Po završetku sezone, Pereira je napustio Sarajevo i vratio se kući na odmor, no čini se da više nema namjeru da se vraća u BiH, iako kaže kako ga vežu lijepe uspomene.

"Prvo da se zahvalim Bogu za sve što je učinio u mom životu. Također, zahvaljujem se Olimpicu. Proveo sam prekrasno vrijeme u Sarajevu, osvojio bh. Kup, igrao UEFA-ina takmičenja, ali nažalost sada smo sporazumno raskinuli ugovor", napisao je Stefan na Facebooku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zahvalio bih se svima, predsjedniku, direktoru, upravi, a posebno bivšem treneru Mirzi Varešanoviću koji mi je bio poput oca. Nadma se da ću u skorije vrijeme opet nositi dres Olimpica. Hvala svima. Ja ću i dalje navijati za Olimpic", tvrdi Brazilac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.