Brazzo pun ironije: Top, top smo bili! Sad me pustite da idem kući, ok?
EPA

Sportski direktor Bayerna nakon sinoćnje utakmice

Brazzo pun ironije: Top, top smo bili! Sad me pustite da idem kući, ok?

Hasanu Salihamidžiću nije bilo pretjerano do priče nakon sinoćnje utakmice protiv Bochuma.

Njegov Bayern jedva je prošao u daljnju fazu njemačkog DFB Pokala. Na gostovanju kod drugoligaša Bochuma je Bayern gubio sve do 83. minute, a iako su u finišu Bavarci uspjeli da preokrenu rezultat i slave, kritike nisu izostale.

Po završetku utakmice nezadovoljstvo među igračima Bayerna je bilo evidentno, a pred novinare je stao i sportski direktor Hasan Salihamidžić čija je izjava bila više ironična.

"Bila je ovo top večer, top, top. Igrali smo jako dobro, zaista smo dobro odigrali", kazao je ironično Brazzo, a onda je ozbiljnijim tonom počeo da govori:

"Teško je sada bilo šta analizirati, pa to nećemo ni činiti. Moramo ovo ostaviti prije iza nas i okrenuti se sljedećoj utakmici s Eintrachtom. Na kraju je najvažnije što smo se plasirali u naredni krug", dodao je.

Mnogi su novinari željeli postaviti pitanja Salihamidžiću, ali on nije bio raspoložen.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Iz ljubaznosti sam stao pred vas, a sad vas molim da me pustite da idem kući. Ok?", poručio je nekadašnji  reprezentativac Bosne i Hercegovine. 

Golove za Bayern sinoć su, podsjetimo, postigli Gnabry i Muller.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
a vidio majmuni
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi