Brekalo: Uz hrabru igru možemo do željenog rezultata
Dobra atmosfera pred večerašnju utakmicu

Brekalo: Uz hrabru igru možemo do željenog rezultata

Stoper Širokog Brijega Slavko Brekalo na najbolji način koristi ukazano povjerenje stručnog štaba na čelu sa Slavenom Musom. 

Defanzivac koji je proteklu sezonu proveo na posudbi u Vitezu trenutno je uz novajliju Laštru prvi izbor na poziciji stopera, a tako bi trebalo biti i večeras na utakmici Širokog Brijega i Mlade Boleslav.

„Nema razloga da se plašimo večerašnjeg protivnika, iako smo ih naravno dužni respektovati. Prošlu sezonu su završili u gornjem dijelu Gambrinus lige Češke, a to sigurno nije bila puka slučajnost već plod kvalitetnog rada i dobrih igara,“ kaže Brekalo, koji očekuje pozitivan rezultat pred uzvrat na Pecari.

„Hrabo ćemo se postaviti od starta utakmice. Nadam se da će nam to uz malo sreće donijeti željeni rezultat. Sve osim poraza je dobro. Nadam se da ćemo postići gol što bi sigurno olakšalo posao pred uzvrat. Wagner, Ćorić, Zakarić i Marić igraju u odličnoj formi i nema te odbrane koju nisu u stanju savladati,“ optimističan je Brekalo.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.