Bremer se priključuje u Sloveniji

Košarkaška reprezentacija BiH

Bremer se priključuje u Sloveniji

Prvi dan ove sedmice, ujedno je i posljednji slobodni dan za košarkašku reprezentaciju BiH, kada je u pitanju prvi dio priprema za Eurobasket u Litvaniji.

Već od utorka slijedi trodnevni rad nakon kojeg će naša ekspedicija u petak put Slovenije gdje je očekuju prve pripremne utakmice sa timovima iz našeg regiona.

Atmosfera u našem timu je izrazito zadovoljavajuća, niko se ne žali na povrede, dok će na put svi koji su ovih dana stanovnici zelene oaze sarajevskog naselja Ilidža.

Naime, tek nakon Slovenije selektor Sabit Hadžić će donijeti odluku vezanu za igrače koji neće učestvovati u kampanji Litvanija.

Najnovija vijest je ta da će se u Sloveniji, uz Domercanta pojaviti i Bremer, koji je dužan podnijeti svu ljekarsku dokumentaciju vezanu za njegovu povredu nosa.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.